• IBoek Hille

    Boek Hille

          Bestel het boek Hille door op de button te drukken

  • IConcertgebouw Project

    Concertgebouw Project

    Kijk verder bij onze projecten

Vakantie project

 

Het is lastig om voor kinderen met een beperking  een goede vakantielocatie te vinden waar zowel het kind als de familie het echte vakantiegevoel kan ervaren en even echt tot rust kan komen.

 

Gelukkig bestaat er een fantastisch initiatief in Frankrijk, dat wordt gerund door Jeanine van Dam, haar familie en vrijwilligers. Bij haar kunnen gezinnen de zorg en begeleiding krijgen zoals die thuis is en daarnaast dus ook zelf tot rust komen. Zie: Puylagorge of vrienden van Puylagorge

 

Aangezien er helaas nog veel families zijn die hier niet de financiële middelen voor hebben, heeft Stichting Reikende Hand, in samenwerking met JCI Heeren van Utrecht, een wijnproeverij georganiseerd. De opbrengst daarvan kwam ten goede aan juist deze families.

 

Dankzij het succesvolle evenement konden wij drie gezinnen laten genieten van een onbezorgde, mooie vakantie.

 

Wilt u meer weten over hoe wij dit hebben aangepakt?

 

Wilt u zelf zo’n evenement organiseren en zoekt u hulp?

 

Of heeft u andere vragen?

 

Neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Wij delen graag onze ervaringen met u en helpen u graag verder, zodat dit voor nog meer gezinnen mogelijk gemaakt kan worden.

 

 

Stel ons uw vraag hier

Geen naam ingevuld

Fout email-adres

Geen vraag