• IBoek Hille

    Boek Hille

          Bestel het boek Hille door op de button te drukken

  • IConcertgebouw Project

    Concertgebouw Project

    Kijk verder bij onze projecten

Denk en doe mee!

 

De afgelopen jaren hebben wij mooie projecten verwezenlijkt en dromen van mensen met een beperking laten uitkomen.

Mensen met een beperking kunnen vaak zelf geen vuist maken. Ouders, familieleden en verzorgers kunnen dat wel, maar weten vaak niet hoe. Er wordt daarbij meer bereikt als ze samen optrekken, samen de problemen aanpakken en met elkaar meedenken.

De enthousiaste mensen van onze stichting Reikende Hand willen niets liever dan de problemen die ze zien en op ze afkomen oplossen, maar zij kunnen dat niet alleen. Vandaar dit verzoek: Denk en doe met ons mee!

Vaak zien wij dat vraag en aanbod elkaar niet weet te vinden. Helaas is er ook meer vraag dan aanbod. Geregeld komt dit doordat men niet van elkaars bestaan weet, maar vaak weten mensen ook niet goed wat ze mogelijk kunnen doen.

Door het beschikbaar stellen van mensen en middelen kan er een hoop bereikt worden. Neem hiervoor contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Daarnaast kosten nieuwe initiatieven meestal, naast de tijd en inzet, ook geld om op te starten. Financiële bijdrages om dit mogelijk te maken zijn daarom ook meer dan welkom op rek. nr. NL21ABNA026.40.06.925 tnv Stichting Reikende Hand

 

Stel ons uw vraag hier

Geen naam ingevuld

Fout email-adres

Geen vraag